Netflix – giganten inom film och serier

“Flexibel” är Netflix mantra när företaget nu befinner sig i sitt andra decennium. Netflix har lyckats förändra en hel industri på egen hand, efter att ha introducerat streaming till världen. Idag har företaget över 140 miljoner användare runt om i världen och denna siffra verkar växa i jämn takt varje dag. Trots att andra stora företag inom branschen idag erbjuder samma typ av tjänst som Netflix så tycks det inte bromsa företagets innovation och framfart. Jämt och ständigt med nya idéer och koncept så är vi nästintill vana med att Netflix ska introducera oss till något banbrytande varje år.

Med tusentals av filmer och serier så har Netflix det största utbudet av streaming inom industrin. Efter att ha blivit hårt kritiserade för att fokusera på kvantitet före kvalitet så har streamingtjänsten under de senaste tre åren fokuserat stenhårt på att erbjuda sina kunder filmer och serier av allra högsta klass. Detta har resulterat i att en Netflix-användare idag kan kolla på storfilmer som Sagan om Ringen-trilogin, Vänner, HIMYM, Good Fellas och många andra prisbelönta produktioner. Bortsett från sin extremt innovativa och “outside-of-the-box”-tänkande personal så är detta en stor anledning till varför de flesta film- och tv-tittare runt om i världen föredrar Netflix.

En av tjänstens nyare funktioner är dess tillgänglighet offline. För den som har en smartphone, en tablet eller bärbar dator kan man nu ladda ner den serie eller film som man vill se, för att senare kunna kolla på den utan internetuppkoppling. För den som ännu inte har en smartphone eller tablet så erbjuder mResell ett stort utbud av produkter som kan hjälpa dig att förbättra din Netflix-upplevelse.

Trots att det nu känns som att det inte finns mycket mer att utveckla inom streamingindustrin så har det ryktats om att Netflix inom en snar framtid har nya funktioner att dela med sig av. Den som väntar på nåt gott…