Överlåt brf:ens fastighetsservices åt Nabo och njut av film

Det är skönt att ha en bostad som man verkligen trivs i. Ett ställe att njuta av film och bara relaxa i. Men du vill vara säker på att din bostadsrättsförening verkligen sköts på bästa sätt. Därför är det smart att låta en professionell fastighetsförvaltare som Nabo ta hand om den dagliga driften.

Professionell fastighetsservice

Det krävs mycket kunskap för att driva en bostadsrättsförening så att bostadsrätterna garanterat går med vinst och att allt flyter på som det ska. Styrelsen måste ha kunskap inom juridik, ekonomi och lagar. Det måste finnas ett företag som städar, ser över värmesystemet och har koll på allt. Som bostadsrättsinnehavare vill du känna dig trygg och att det är rent och snyggt. Därför har över 2800 bostadsrättsföreningar valt att överlåta fastighetsservicen till Nabo. De hjälper er med både daglig drift samt ekonomi och juridik. Varje bostadsrättsförening får en personlig rådgivare, som har särskild koll och kunskap om just er fastighet. Gå in på Nabo och anlita dem för professionell fastighetsservice av bostadsrättsföreningen och känn dig trygg med att din bostad och investering är i goda händer.

Mer pengar och mindre oro

Det finns flera goda anledningar att köpa egen bostadsrätt istället för att bara hyra. Du kan lättare välja var du vill bo, hur din bostad ska se ut och så är bostaden också en investering för framtiden. Alltså mer pengar på ditt bankkonto. Det finns dock bostadsrättsföreningar som gått i konkurs på grund av dålig skötsel och hamnat hos Kronofogden. Det vill du inte. Det är en god anledning att verkligen se till att din bostadsrätt sköts på bästa sätt. Så att du får mer pengar och mindre att oroa dig för.

Njut av film

En stor fördel med att bo i bostadsrätt är att du kan göra mer i din bostad än när du hyr. Som att skapa ett skönt biorum. Om du älskar att titta på film kan det vara smart att ljudisolera väggarna i vardagsrummet eller biorummet. Så att du kan se på film klockan tolv på natten med högt ljud utan att vara orolig för att störa grannarna. För att skapa riktig biokänsla bör du ha en stor, helst röd, soffa. Är ni flera som brukar se på film tillsammans kan du också köpa matchande fåtöljer. Röd sammet är både mjukt och snyggt. Du bör också sätta upp mörkläggningsgardiner att dra ner när du ska se på film. Då kan du se på film och sport dagtid utan att störas av dagsljuset och slipper ljus från gatlampor eller annat sken kvällstid. Mörkläggningsgardiner hjälper också till att ge än mer biokänsla. Sist men inte minst bör du satsa på projektor eller en stor tv och ett riktigt surroundsystem. Då kan du njuta av film och snabbt förflyttas till andra världar, utan att behöva lämna bostaden.