Kommande filmer 2021

År 2021 kommer att bli ett bra filmår och i det här inlägget ger vi dig flera anledningar att se fram emot filmåret 2021. Här är några exempel på kommande filmer:

En runda till

En runda till var 2021 års danska Oscarsbidrag med Mads Mikkelsen i huvudrollen. I filmen får vi följa en grupp lärarkollegor som kommer överens om att följa en norsk filosofs teorier om att människor egentligen borde ha mer promille i blodet än vad vi egentligen har. Det sägs redan nu att filmen kommer att få en amerikansk remake med Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Dune

Det var egentligen tänkt att science fiction filmen Dune skulle haft premiär under 2020. Men på grund av omständigheterna fick de skjuta fram premiären och hoppas att hösten 2021 ska det gå att ge filmen den stora premiär som den förtjänar. Filmen baseras på boken med samma namn och i rollerna kan vi bland annat se Timothee Chalamet, Zendaya, Oscar Isaac, Jason Mamoa och svenska Rebecca Ferguson

No time to die

En annan film som förväntas ha premiär i höst är no time do die som är den 25:e filmen om den brittiske spionen James Bond. I rollen som James Bond ser vi Daniel Craig och några andra vi kommer kunna se dyka upp på skärmen är Rami Malek och Léa Seydoux.

Top gun 2

En film som folk velat se en uppföljning på sedan 1980 talet är top gun. Nu i höst kommer filmen äntligen att få sin uppföljare. Tillbaka i sin pilotroll kommer vi givetvis att få se Tom Cruise.

Black widow

För den som gillar superhjältar och sett alla filmer marvel har producerat är filmen black widow något att se fram emot. I rollen som black widow ser vi Scarlett Johansson och några andra roller spelas av Florence Pugh och Rachel Weisz.