Mysig hemmakväll med film

Att bara stanna hemma en hel kväll och titta på film kan vara det bästa man kan göra. Antingen om man ägnar sig åt self care och gör det själv, eller om man bjuder in en partner eller vänner. Det behöver inte heller kosta mycket eller kräva särskilt mycket förberedelser.

Bekväma kläder

Satsa på en härlig mysdress från Juicy Couture, då kommer du både se bra ut och vara bekväm. Det gäller oavsett om du har pojkvännen över för Netflix & chill eller om det bara är du och Ben & Jerry. Mysiga kläder är A och O för att skapa riktigt biomys. Och ingen gör det lika bra som Juicy Couture.

Snacks

Ingen biokväll är komplett utan snacks. Det ska helst vara popcorn, så klart. Men andra saker som funkar bra är smågodis eller chips. Vill du ha ett nyttigare alternativ fungerar morots- och gurkstavar med dipp.

Dämpad belysning

På bio ska det vara mörkt. Så dra för gardinerna och släck allt utom smålampor. Det inkluderar mobilen. Inget stör en bioupplevelse så mycket som nån som sitter och genererar blåljus från sin telefon. Låt den vila så länge som filmen rullar. Samma regler gäller om det är en skräckfilm du tittar på. Men det kan vara okej att dra upp fötterna i soffan när det blir som läskigast.